Havza Ziraat Odası

Havza Ziraat Odası > Haberler > Samsun Tarım Fuarı

Samsun Tarım Fuarı

15-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenen  TÜYAP  6.Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'na Havza Ziraat Odası Başkanlığı’nın yanı sıra birçok önemli kurum ve firmanın temsilcileri ve misafirler katıldı.

Samsun Tarım Fuarı'nın bu yılki onur konuğu ‘’Havza ilçesi’’ oldu. Fuar boyunca açmış olduğumuz standımıza yoğun ilginin olduğu, Havza'nın tarımsal ürünlerinin tanıtılmasının yanı sıra Havza'ya özgü yöresel lezzetler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Beş gün süren fuara 57 bin kişi ziyaretçi ilgi gösterdi.

Samsun Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Milletvekillerimiz Orhan Kırcalı, Fuat Köktaş, Kemal Zeybek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, İlçe Kaymakamımız Cengiz Nayman, Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir, İlçe Başkanımız Kadir Kayan başta olmak üzere standımızı onurlandıran tüm ziyaretçilerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.